+421 950 140 400 dakujem@nadaciadakujem.sk Seberíniho 1765/9 82103 Bratislava - mestská časť Ružinov

Naša vízia

Celé to začal jeden večerný telefonát! „Ahoj Peter, dnes som bol u tety v nemocnici. Sedel som na jej posteli a rozmýšľal som nad tým – AKO POMÔCŤ? Spravíme ďalšiu knižku - lepšiu, jedinečnú a s posolstvom!“ Petrova odpoveď nebola jasná. Bolo to skôr nie ako áno, avšak keď prišiel s názvom ĎAKUJEM, bolo jasné, že myšlienka sa nestratí. Z osobných skúseností sme vedeli, že psychika je pri liečbe chorôb dôležitá a nakoľko nám záleží na tom, aby peniaze z predaja išli tam kam majú, dohodli sme sa na vzniku Nadácie Ďakujem. Nadácie, ktorá bude organizovať výlety pre deti, dávať im zážitky a robiť ich myseľ silnejšou, pretože SILNÁ MYSEĽ – DÁVA ZMYSEL! Avšak tam to nekončí, chceme pomáhať všetkým! Sme ĎAKUJEM, ktoré spája a pomáha. Sme radi keď prispievate, avšak naším cieľom je pomáhať všetkým, čiže aj Vám. Chceme tvoriť hodnoty, ktoré Iba tak môžeme spraviť svet krajším!

Ako chápeme slovo „charita“ MY?

VŠETCI SME VÍŤAZI – Poznáte tú klišé frázu „Toto je WIN-WIN!“. Prekladať to doslovne na „VÝHRA-VÝHRA“, nebudeme. My sme to pochopili ináč a tak vzniklo „ĎAKUJEM-ĎAKUJEM“. Vieme že dobrý pocit z pomoci druhým častokrát stačí. ale naši partneri Vám vďaka nadácii ĎAKUJEM – chcú dať viac! MALIČKOSTI POMÁHAJÚ – to, čo je pre niekoho maličkosť, môže mať pre druhého nesmierne veľkú hodnotu. Pomáhate vy, ktorí prispievate, pomáhajú naši obchodní partneri a s nami pomáhajú aj tí, ktorí pomoc najviac potrebujú. SPOLU SME SILNEJŠÍ – základná myšlienka nadácie. Pochopili ju pacienti ktorým pomáhame, pochopili sme ju my, pochopili ju naši partneri a chceme aby ju pochopil každý.“