Dňa 26.9.2019 sa v hoteli BRATISLAVA stretli priaznivci Nadácie ĎAKUJEM, aby s úsmevom podporili knižku USMEJ SA vo svojich prvých chvíľach v knižnom svete. Vyše 100-vka ľudí si mohlo vychutnať sprievodný program talentovaného klaviristu Martina Múčku. Medzi zúčastnenými sa našli aj osobnosti, ktoré sa prispeli textom k jej obsahu a taktiež sa zúčastnili tejto významnej chvíle pre nadáciu. Medzi nimi aj Lukáš Frlajs, Lujza Schrameková, Andy Winson, Juraj Bača a Mária Velšicová. Poslední dvaja menovaní sa ujali slova a zapriali knižke všetko dobré! Následne sa činu už ujala krstná mama knižky Ninka Kissová, ktorá knižku pokrstila pohárov vody. Celým podujatím nás sprevádzali zakladatelia nadácie Peter Kiss a Aime Pari, ako aj moderátor Richard Vrablec, ktorý taktiež prispel do knižky textom. Knižku spolu-ilustrovala talentovaná dizajnérka Katarína Plačková.

Krstom knižky sme uviedli do života aj Nadáciu ĎAKUJEM. Viac fotiek z podujatia si môžete pozrieť v galérii.

Ďakujeme naším partnerom: Hotel Bratislava (priestory), Lidl (občerstvenie), Ostrožovič (víno), Sharkam (Catering), Madness (baner), Agenturis (ozvučenie)

POSTED BY Nadácia Ďakujem | sep, 26, 2019 |